vineri, 30 ianuarie 2009

Scatofagul de pamant - noua specie




Ca un observator fin al animalelor pe doua picioare zilele trecute am mai descoperit o specie de creatura bipeda si pentadactila. “Scatofagul de pamant” nu este un animal prea inteligent IQ-ul acestuia calculandu-se de specialisti sub radical, rezultatul fiind de fiecare data cu virgule.

Acesta se hraneste in general cu poze si stiri scurte, terenul sau de vanatoare a hranei fiind destul de restrans 40cm x 24cm. In general, scatofagul de pamant prefera sa cioflaie stiri de cacat din Libertatea, Cancan, Click, Ring si pentru o mancare ceva mai consistenta dar gratuita Compact. Comportamentul vegetativ iese la iveala atunci cand scatofagul intalneste fro delicatesa gen “Tuta de la pagina 5” (sau 3 dupa caz).

Cele mai evidente gesturi sunt cele de “bala in coltul gurii” sau sticlirea ochilor in cap. Daca animalul este in turma, poate sa si comenteze pe subiect dar nearticulat cu expresii de baza: “mama ce buna-i prosta!” sau “ce mi-as baga pula in pagina 5”. Fiecare propozitie din discutiile din turma incepe cu “Bai coaie” si se termina cu semnul de punctuatie “In pula mea”. Daca turma este predominate de specimene feminine propozitiile incep cu “Tu fata” sau “Fa proasto” si se finalizeaza “Ce dracu!”.

La capitolul “daily hrana” scatofagul masculin bobineaza stiri sportive la greu si se scarpina pe oua sau isi strange creierul in mana. Cand se uita la poze, specimenul se manifesta tragand mucii inapoi pe nari pana intre cele doua emisfere cerebrale subdezvoltate.
In schimb, scatofagul feminin (denumit si scatofagul de cratitza) citeste stirile mondene despre andreea marin, raduleasca si otil, tolea si ciumaca “Ciubaca” sau pula mea (care este un subiect important de interes national). Pozitia in care se hraneste scatofagul este cea sezanda pe buci in locuri albastre sau rosii special amenajate in metrou. Dupa ce se termina procesul de masticatie si ingurgitare a stirilor, incepe cel de mictiune.

Cacarea stirilor se face tot pe cale bucala, spatiul de deversare a acestora fiind in urechile celor din jur (de la serviciu). Dupa ce hrana a fost procesata si depozitata in zona interpavilionara, scatofagii regurgiteaza hrana, cacandu-se unii in urechile altora (stiintific – discutii, pareri neargumentate). Dupa ce teritoriile de vanatoare au fost folosite si hrana din ele terminate, acestea se folosesc la invelitul salamului sau a branzei, daca nu pentru sters la cur cand nu mai sunt coceni la wc din fundul gradinii.

Despre eu

Fotografia mea
Cel ce este fără de pacat să arunce primul comentariu.