joi, 29 ianuarie 2009

Depozit de armament spart...lipsesc cateva sulite si catapulte



Cel mai important depozit de armament de pe langa Bucuresti a fost spart zilele trecute. Astfel ca, de la Ciorogarla (acest Fort Knox al Romaniei) lipsesc arme de mare precizie precum pietrele plate cu care soldatii aruncau in balta sa faca “broasca” si mai multe prastii si cracane cu luneta.

Pe langa acestea a mai disparut si armament greu, care consta in 37 de sulite din lemn de stejar cu cap de otel inoxidabil si cateva catapulte pe care Romania le-a folosit in Afganistan anul trecut. Surse din interiorul depozitului (portarul Costel – 178 de ani) ne-au declarat ca din arsenal lipsesc si cateva flinte alaturi de 2 saci cu plumbi. Totodata, 6 arcuri cu sarma ghimpata dubla au fost descoperite ascunse intr-o padure de langa depozit. Politia a concluzionat ca infractorii doreau sa le foloseasca in caz de urgenta, daca erau prinsi in fapt.

Principalii suspecti in acest caz sunt cativa plaiesi din armata lui Stefan cel Mare, nemultumiti ca nu si-au mai primit salariile compensatorii. “S-au descoperit urme de gheata ale mainii criminale care a spart scandura ce bloca usile. Politia cauta amprente si pe berbecul cu care s-a spart poarta, dar cercetarile sunt ingreunata pentru ca acesta nu coopereaza. Berbecul fiind de lemn, nu vrea sa vorbeasca”, ne-a declarat un politist gras care a ajuns transpirat la locul anchetei. Din categoria grenadelor, politia nu a reusit sa descopere pana la ora actuala decat 3 cofrage cu oua clocite care se vindeau la un magazine de cartier din Rahova.

Paznicul de serviciu al depozitului a fost gasit in stare de inconstienta, cu uniforma rupta, acestuia fiindu-i sfasiata emblema cu numele firmei. Din emblema companiei de paza protectie aparare si defensiva nu a mai ramas decat “Scorse….Se cur”. “Deocamdata printre suspecti se numara si paznicul care a facut parte din plaiesii lui Stefan cel Mare, deoarece acestuia i sa cerut sa merga la INML pentru a i se recolta o galeata de pishat”, ne-au mai declarat surse politienesti. Potrivit notarilor facute in raport de anchetatori, se arata ca “In depozit am mai ramas cateva sarbacane, escompete dar, scuturi…. pula”. Pe langa armament, la ultimul inventar s-a constatat ca paznicului ii lipseau cateva doage din dotare, iar politistilor creerele.

Despre eu

Fotografia mea
Cel ce este fără de pacat să arunce primul comentariu.