marți, 20 ianuarie 2009

Nu-s rasist, dar vad negru-n fata ochilor!



Imi place la nebunie cum colegii mei din presa, dar si restul carnatilor care vor sa para importanti (asa ca mine) se declara ca nu-s rasisti. Acestea fiins spuse, ofer exemplul concret. Imbecilii de americani au un nou presedinte, hip hip uraaaaaaaaa. Dar nu se pune accent pe asta cat pe faptul ca este primul presedinte NEGRU la Casa Alba. Prin asta vor sa arate contrastul dintre el si Casa Alba sau ce?

Daca pe Obama il chema Takefudu Kurasawa s-ar fi pronuntat cu formula “Primul presedinte galben la Casa Alba”? Tot in aceasta ordine de idei, despre Bush de ce nu s-a spus ca a fost “primul prost facut gramada de la Casa Alba” sau de Clinton ca a fost “primul sexofonist de la Casa Alba” (de retinut ca nu el a fost prins cu botul pe sexofon). Si pentru ca este vorba despre un NEGRU, toturor albilor din presa le place sa “exploateze” subiectul. La “ungerea” lui Obama ma astept la expesii de genul: “O mare neagra de oameni flutura stegulete si se bucura” sau “Americanii au pariat pe negru si au castigat” sau “Obama este insemnul ca sclavia s-a teminat acum 200 de ani”.

La cat de prosti sunt cei din presa (printre care ma numar si eu) ma astept sa se gaseasca vreo televiziune sa ia un interviu unui stol de ciori, reportera blonda cu voce suava intreband: “Ce parere aveti ca acum este la putere unul de-al vostru?”. Parca si vad o tarla de ziaristi cum stau cu microfoanele la gura lui Obama, poate poate le-o povesti despre strabunicul lui Kenyan pe nume, Umbele Motumba, care cerea voie sefului alb de pe plantatie sa fuga sa se cace spunand: “Boss, boss Umbele face caca!” si seful ii raspundea incolacind biciul pe mana: “Caca-te la marginea plantatiei dar nu te sterge la cur cu bumbac!!!” …. de atunci “Brusturele rullz”.

In fine, nu vreau ca acest text sa fie interpretat ca fiind unul rasist, pur si simplu asa vad eu prostia umana!!!

Despre eu

Fotografia mea
Cel ce este fără de pacat să arunce primul comentariu.