miercuri, 24 septembrie 2008

Culturalizati-va cu magnatul Costi Ionita



Deci am trait sa o vad si pe asta, mama taie-mi venele acum, pot muri! “Magnatul” Costi ionita lanseaza o a treia televiziune de behaieli si onomatopee. Am comunicatul de presa original de la mama lui dar nu-l voi da pe tot pt ca imi imput de cacat blogul.

BUCURESTI
24.09.2008
COMUNICAT DE PRESA

Magnatul Costi Ionita si noul sau imperiu media

””Dupa ce a lansat PartyTv (2007) si MyneleTv (2008), Costi Ionita pregateste lansarea celui de al treilea post muzical al sau - MusiKlub. "Nu ma voi opri insa aici, cred ca fiecare nisa pe care o atingem necesita extensii in toate mediile de transport catre public. Posturile actuale pot fi receptionate atat pe cablu, satelit, dar avem si transmisie pe mobil si pe internet. Urmeaza si radio pentru a completa toata gama de canale de distributie", declara Costi Ionita. In momentul de fata Costi Ionita lucreza la grafica noului post, care va fi lansat pe piata pana la sfarsitul acestui an””.

Deci ce am inteles eu din aceasta prima parte a comunicatului: Ca „macnatul” Costi [i-a mai luat o garsoniera in care va deschide o televiziune cu doua camere de filmat, o boarfa de prezentatoare care e platita cu „shmantanica” directorului general, machiata strident din gura careia sar printre dintii murdari de ruj dezacoarde in conformitate cu cele 2 clase pe care le-a terminat. Costi la fel se lupta ca postul lui tv sa fie receptionat de toate ligheanele Digi lipite pe casele de chirpici de la tara, iar pentru oras vrea ca acestea sa fie prinse si de telefoanele patronilor si printzeselor care merg cu RATB-ul pentru ca astia sa nu mai asculte „manele de proasta calitate”. Grafica televiziunii se va axa mai mult pe desingul interior din studio. Astfel ca prezentatoarea va avea pe peretele din spate o carpeta cu „rapirea din serayi” (originala din Turcia). Pentru a da un plus de autenticitate, VJ-itza va avea in mana un peste - bibelou de portelan (semn ca aceasta are deja „manager”), la urechi cercei cat roata la bicicleta, la sutien o caramida de bani, in timp ce chilotii roji ii vor iesi peste pantaloni elastici de-i poarta.

””Costi Ionita se ocupa in continuare de ultima televiziune lansata pe piata, Mynele Tv, care a fost recent introdusa in grila unor cablisti mari (CCC Blue Telecom, Akta, Injoy). Postul de muzica se bucura de un succes din ce in ce mai mare, atragand publicul cu emisiuni inedite, printre ele numarandu-se si “Istoria manelelor”. .......... Costi Ionita este foarte exigent in ceea ce priveste melodiile difuzate de posturile conduse de el, calitatea fiind criteriul dupa care sunt alese””.

„Macnetul” Coxti a semnat contract de difuzare cu „marii cablisti” (CCC Blue Telecom, Akta, Injoy) astfel ca succesul s-a facut deja remarcat: 2 din cei 5 ascultatori de Taraf Tv si Etno TV si-au redirectionat atentia spre....wc sa se cace si sa mai compuna astfel o manea pentru noul post al lui Costi. Mai mult in emisiunea „Istoria manelelor” Coxti va arata publicului cult din sufragerie care se uita la tv stand pe canapea langa calul familiei cum in sarcofagul lui Tutankamon a fost gasita o caseta de manele „Vara Manelelor 1324 i.h.” bagata intr-un walkman de piatra suflata cu aur. In a doua emisiune privitorii vor afla cum Cristofor Columb, numit de aborigeni Cristi Escompeta sau Cristi Sarbacana a fost numit primul manelar al Americii.


“”Politica anumitor posturi de a difuza videoclipuri numai pe baza de contracte platite sau prin comenzi SMS le-a facut sclavele cantaretilor, in detrimentul calitatii. Noi difuzam pe toate posturile toate productiile de succes si care respecta anumite standarde de calitate audio-video. Nu putem accepta videoclipuri filmate cu o camera video de 50$ si un montaj facut pe PC-ul din sufragerie. Orice producator are usa deschisa, insa trebuie sa inteleaga sa respecte aceste cerinte. Si atunci il difuzam gratuit. Numai prin calitate putem castiga pe termen lung si sa refacem imaginea atat a muzicii romanesti pop-dance (PartyTv este singurul post muzical care difuzeaza peste 80% muzica pop-dance romaneasca) dar si a acestui curent destul de important - muzica de petrecere si manelele””.


Coxti nu este de acord sa difuzeze manele care este facute la acordeon pentru ca asta ar insemna ca copii tuciurii sa nu isi mai ia ghizdanele la scoala. Plus ca videoclipele facute in sufragerie nu e bune daca nu e filame la el in studio (uscatorul sau holul blocului unde este una din televiziuni). Plus pentru a avea o calitate buna, videoclipurile trebuiesc filmate ori cu un webcam super jmeker ori cu telefonul si daca se poate si transmis in direct prin 3G (numai daca genialul costi stie ce este ala 3G....precizare catre costi 3G nu inseamna “3 Gagici” langa tine in videoclip).

Despre eu

Fotografia mea
Cel ce este fără de pacat să arunce primul comentariu.