marți, 2 septembrie 2008

Cum sa va cacati corect


Ce este mai frumos decat sa stai pe wc sa-ti scremi curul poate doar doar o iesi motul copilului care seamana cu tine? Simti ca vine, fugi spre baie, dai jos chiloteii, iti asezi funduletul finut pe colacel si te scremi in liniste sa nu te auda nimeni. Iei frumos o revista in mana si in timp ce citesti din gaurica iti sare si o basinica nevinovata.

Zambesti stiind ca grosul urmeaza sa apara. Simti ca nu iese, incepi sa-ti incordezi muschii abdomenului mainile incep sa se incordeze si ele scotand sufletul din bucata de hartie igienica pe care o tii in mana. In acelasi timp vena din cap se umfla, ochii ies si ei din orbita si balele cu spume incep sa apara la gura pentru ca “bustenasul” din colon nu vrea sa alunece. Apare prima picatura de transpiratie care curge incet incet pe frunte. Incepe travaliul! Simti ca prima bucata a iesit dar daca stringi din curicel tai bustenasul si restul fuge sa se cuibareasca inapoi in curicel. In timp ce stai cu dintii inclestati deja corpul iti este chircit de incordare pentru ca nu mai vrea demonul in el. Si te mai scremi o data. In linistea wc-ului scoti primul grohait (geamat).

Ai tras deja prima oara apa, dar un firicel de miros s-a ridicat incet pe langa curicel si ti-a ajuns la nas...incepi sa transpiri si mai tare. Parca ai trage si o basina pe care o simti cum se misca prin matze dar iti este frica sa nu o auda cei din camerele alaturate baii. Incerci sa o scoti in liniste asa ca iti unesti genunchii si lasi liber inelul anal. Incerci sa o tii sub control dar deja acel scartait pe care-l stim cu totii se face auzit, flatulatia face un pic de loc si bustenasului care cade in wc scotand evidentul zgomot: “plop!!”. Te intorci sa-ti vezi creatia si parca te podidesc lacrimile cand observi ca are aceeasi culoare ca si ochii tai. La o analiza mai atenta te prinzi de stomac si te intrebi ce dreacu ai mancat aseara de a iesit gros cat pumnul. In fine, mai tragi o data apa, iti mai “demachezi” putin ochiul maro, te imbraci si optional te speli pe maini.

Cateva sfaturi despre cum sa va cacati corect:

1. Inainte de a incepe cacarea propriu-zisa, dati drumul la robinet in acest fel orice zgomot nedorit va scapa nedetectat
2. Daca va scapa un urlet de scremut tusiti imediat mai tare sau darmati ceva prin baie dar care sa nu atraga atentia
3. Daca este bustenas tintiti cu curul sa cada direct in apa asa mirosul va fi diminuat
4. In cazul in care sunteti la o petrecere dupa cacare dati-va cu apa pe fata asa va parea ca ati fost la baie sa va spalati pe fata, in acest fel vina mirosului va cadea pe cel de dinainte.
5. Nu vanturati mirosul cu revista, acesta ar putea iesi pe sub usa!
6. Nu sprayati, va puti si mai tare!

Data viitoare voi vorbi despre cum ar trebui sa se cace baietii!

Despre eu

Fotografia mea
Cel ce este fără de pacat să arunce primul comentariu.