vineri, 12 septembrie 2008

NU mai dati la ratze prin parcuri



Azi am primit acest comunicat gingas din partea Administratiei Lacurilor, Parcurilor si Agrement Bucuresti (ALPAB) care va roaga insistent “sa nu mai dati la rate” prin parcuri si lacuri.

COMUNICAT DE PRESA

“Prin intermediul dumneavoastra, rugam publicul vizitator, in mod special acela din parcurile Cismigiu , Bordei ,Tineretului si Carol, sa nu mai hraneasca ratele si lebedele ce se afla pe lacurile mai sus mentionate.
Facem acest apel, deoarece dandu-se mancare neadecvata (pufuleti , seminte , paine si chiar guma de mestecat), se pune in pericol viata pasarilor cu care sunt populate lacurile de mai sus, fiind o pierdere pentru vizitatori”.

Ce nu se mentioaneaza in comunicat este faptul ca ale dreacu ratze sunt atat de simandicoase incat pufuletii le stau in gat. Iar despre seminte nici nu vine vorba daca nu sunt servite pe colon sonor din discografia lui Lae Gutza, Liviu Peste, Flocin Salam Uscat de Vara sau Bebe Sabie. Sa nu le dati paine decat graham insotita de file de ton cu un vin alb. Cel mai important pentru plimbaretii din parcuri sa nu le dati guma de mestecat, ratele bucurestene sug dropsuri. Guma cunoscuta sub termenul popular “cingo”, li se lipeste de cerul gurii si nu mai pot sa macane cand vin turistii sa le faca poze. Daca vreti sa faceti un bine pasarilor lipitile guma in pene si fugiti. In concluzie nu mai hraniti cele 3 ratze care se afla in lacurile bucurestene pentru ca pana la ora actuala una din ele a murit inecata cu cingo, iar o alta s-a balonat de la pufuleti. Cea de-a treia e pe cale sa se scufunde in lacul Cismigiu dupa ce a mancat seminte, s-a constipat si cand intr-un final a reusit sa faca caca I s-a largit tartita atat de mult incat pana sfincterul a revenit la normal rata ajunsese la o greutate de 8 kg din care 5 erau apa intrata pe pupa.

Despre eu

Fotografia mea
Cel ce este fără de pacat să arunce primul comentariu.