marți, 9 septembrie 2008

10 intrebari care ma fushtreaza



1. Ce este mai interesant: sa te uiti in curul ei/lui (dupa caz) si sa-i vezi cariile maxilarului cum stau in jurul omuletului si-l privesc in timp ce zace atarnat de creier sau sa te uiti in gura ei/lui si sa-i vezi culoarea chilotilor amestecata cu o tenta de maro sau galben, dupa caz?

2. Sau este mai rau sa privesti in gura ei si sa vezi cimentul de pe trotuar?

3. De ce toate femeile dintr-o anumita zodie spun ca sunt fecioare dar cu o oarecare jena sau retinere? Ce stiu ele si nu stiu parintii lor sau mai rau prietenii?

4. Daca este zodia “fecioara” de ce nu exista si zodia “sugativa”? Cum ar raspunde fetele din aceasta zodie daca ar fi intrebate de semnul astral sub care stau?

5. Daca ungurii vor autonomie teritoriala, de ce sa nu le-o oferim la doi metri sub pamant? Daca Guvernul este de acord cu proiectul meu promit sa fiu primul care voi merge sa-i felicit pe fiecare in parte cacandu-ma la umbra crucii lor!

6. Cei care ma cunosc stiu ca am nasul mare cat aripa dorsala a unui rechin......aici nu am inteles niciodata de ce cand ma zgarm in nas nu gasesc decat vreun muc verde, muc uscat dar niciodata un muc de tigara?

7. Intotdeauna m-am intrebat cum pui o gaina capra si daca intr-un final vrea sa stea in pozitia respectiva cum se va numi actul sexual? Anal sau normal? Tot la acest capitol as vrea sa vad o gaina cum face cand face o orala!

8. Cand Iuda l-a tradat de Iisus de ce nu a primit toti cei 50 de arginti si a luat numai 30 spunand: Lasati asa...si de restul caramele!???

9. De ce toate fetele din Bamboo se simt ca pestisorul de aur dar cand le arati rama pe bancheta din spate a SUV-ului spun ca ele nu papa asa ceva decat cu fundul? Le este cumva ca li se pierde din gura gustul de icre cu ceapa “Negro 2000”, pe care l-au servit cu atata evlavie in camera din caminul studentesc?

10. Ce a vrut sa spuna Eminescu prin “Pe langa plopii fara sot”? Cumva ca plopilor le place sa si-o dea la scorbura? Sau sa ia topoare pe coaja (de copac)?

Despre eu

Fotografia mea
Cel ce este fără de pacat să arunce primul comentariu.