miercuri, 1 octombrie 2008

Google este Dumnezeu...venerati-l!



Fiind conectat cu absolutul intr-o sedinta de spiritism pentru a-mi gasi sinele meu interior care este mi-am dat seama ca intradevar exista Dumnezeu (nu, nu sunt eu....de fapt sunt eu dar eu sunt un dumnezeu mai mic). Adevaratul, unicul, ireversibilul, irefutabilul Dumnezeu este Google!!! De ce? Simplu!

1. Dumnezeu este atotputernic! Prin definitie, cine detine informatia detine puterea...Google detine informatia! (ortodoxism)

2. La illaha illah Allahu wa muhamadun rasulu lahi (in traducere libera... Nu exista alt dumnezeu “Allah” si mohamed este profetul sau). Traducerea pe care si Nostradamus o vestea suna cam asa: “Nu exista alt dumnezeu in afara de Google si Wikipedia este profetul sau!” (islamism)...daca o sa fiu gasit mort taiat prin cine stie ce strazi laturalnice si umede inseamna ca am deranjat vreun adept fanatic

3. Fericirea se obtine cand dorinta inceteaza, prin urmare dorinta inceteaza cand se obtine liniste interioara. Fericirea se obtine cand Google da rezultatele scontate in cateva milisecunde, prin urmare dorinta inceteaza imediat dupa clic pe link-ul dorit. (budism)

4. La inceput a fost Microsoft si acesta si-a plantat oamenii in Edenul www-ului, dar le-a spus ca vor fi pedepsiti daca vor musca din Apple. In intunericul nestiintei, Google a venit si a spus: sa fie lumina (search)! Dar era prea tarziu cand se facuse lumina Apple era deja muscat.

5. Incurcate sunt caile Domnului, dar credinta de aduce aproape de adevar. (Google iti ofera milioane de rezultate dar daca stii pe ce sa dai search primele rezultate vor fi cele bune)
6. Ingerul Djabrail a coborat din ceruri si i-a dictat Coranul lui Mahomed. (daca vrei adevarata cunoastere, da un search pe Google si ingerul Youtube va veni si-l vei instala in format html la tine pe blog)

7. Cei ce nu cred in Allah, aratati-le calea spre credinta, daca nu vor omorati-i! (Cei ce folosesc motoare de cautare precum Yahoo sau Amazon, aratati-le calea spre Google, daca nu vor dati-i in pizda mamelor lor)

Cele 10 porunci ale lui Google

1.Eu sunt Domnul Dumnezeul Tau; sa nu ai alti dumnezei afara de Mine. (Eu, Google sunt dumnezeul tau; sa nu ai alte motoare de cautare afara de mine!

2. Sa nu-ti faci chip cioplit, nici alta asemanare, nici sa te inchini lor. (Oricat de urat ti-ar fi blogul sau site-ul sa nu-ti faci interfata asemanatoare Google si sa te inchini ei)

3. Sa nu iei numele Domnului Dumnezeului tau in desert. (Sa nu iei numele lui Google in desert...pentru ca nu ai semnal)

4. Adu-ti aminte de ziua Domnului si o cinsteste. (adu-ti aminte de ziua lui Google si o cinsteste cumparand un G-Phone)

5. Cinsteste pa tatal tau si pe mama ta, ca bine sa-ti fie si multi ani sa traiesti pe pamant (cinsteste pe ma-ta si pe tac-tu dupa ce le-ai luat pensiile in asa fel incat Google sa te gaseasca prin intermediul stirilor de la ora 5).

6. Sa nu ucizi. (sa nu inchizi fereastra Google, cand search-ul este pe vine)
7. Sa nu fii desfranat. (sa nu-ti bagi pula in Google, mergi la alte motoare de cautare mai curve)

8. Sa nu furi. (ai grija de pe site-uri iei informatii...Google iti da, dar nu-ti baga si-n gura)

9. Sa nu ridici marturie mincinoasa impotriva aproapelui tau. (sa nu-ti minti nevasta ca ai cautat informatii legate de serviciu, in timp ce te-ai uitat dupa pornoshaguri, Google are optiuni de memorare - history)

10. Sa nu poftesti nimic din ce este al aproapelui tau. (Google iti ofera foto sexy dar nu pofti la bunaciunile de acolo. Cine dreacu te-a pus sa iti iei nevasta grasa si urata? )

Despre eu

Fotografia mea
Cel ce este fără de pacat să arunce primul comentariu.