marți, 6 mai 2008

Un semafor a fost batut cu bestialitate

Foto 1 - Aşa arată semaforul după bătaie



Zilele trecute în jurul orelor după-amiezei un semafor a fost bătut cu bestialitate de către nişte criminali nenorociţi cu chip uman. Micuţul semafor care făcea cu ochii şoferilor a fost mutilat şi lasat să existe în continuare pe marginea şoselei. După ce infractorii i-au aplicat mai multe ciocane peste tablă acesta s-a ales cu ochiul roşu stins, iar cel verde scos (foto 1). Dar bestiile nu s-au oprit aici... i-au astupat ochiul maro. Ca să-şi bată şi mai mult joc de el, nemernicii i-au agăţat în spinare şi un tomberon.

Foto 2 - Nemernicii cu chip de bestie molestând semaforul



Se pare că motivele molestării acestui biet semn de circulaţie ţin de faptul că semaforul cerea şoferilor să cedeze trecerea atrăgându-le atenţia asupra unei treceri de pietoni. Doi dintre golani au fost suprinşi de ochiul ager al unui trecător (foto 2). „Am văzut pe unul din nenoriciţii aia cum se freca cu curul de semafor, celalalt aşteptându-şi rândul. Mi-a fost frică să intervin pentru că unul din ei avea o mătură în mână şi din moment ce nu muncea m-am gândit că are mintea odihnită”, ne-a declarat cetăţeanul Ion Anonim.

Foto 3 - Semaforul care a sărit în ajutor şi şi-a luat-o pe tablă



În ajutorul semaforului nu a sărit decât un alt mic semafor care se afla în apropiere, dar şi acesta a fost măciucit şi legat fedeleş pentru a putea fi bătut mai bine (foto 3). Surse sigure din cadrul Poliţiei Rutiere, care au dorit să-şi păstreze anonimatul au declarat neoficial: „Mă doare în cur de tabla aia care distrage atenţia şoferilor de la trafic. Mulţi sunt profesionişti şi nici nu se mai uită la semafoare când trec. Acel semafor a avut şi nenorocul ca în acea şi să nu fie nici un cap de cretă dirijor în intersecţie, ambii agenţii fiind plecaţi în misiune la shaworma şi bere cu banii strânşi pe amenzi”.

Foto 4 - Semaforul victimă, înainte de a fi bătut



În schimb, cei de la Administraţia Locală se apară spunând că acel semafor aşa a fost de o viaţă întreagă, şaşiu, legea obligându-i să angajeze şi semafoare cu dizabilităţi. La jumătate de oră a emis această declaraţie Administraţia Locală şi-a trimis un reprezentant acolo, „o zebră” care şi la ora actuală este călcată în picioare de trecătorii nepăsători de soarta semaforului.

Despre eu

Fotografia mea
Cel ce este fără de pacat să arunce primul comentariu.