joi, 8 mai 2008

Moda chinuie fetele care epateaza prin prostie



Este imposibil să mergi prin oraş, bărbat fiind, şi să nu observi fete chinuite de mai multe elemente ale modei care le fac să arate şi prost şi proaste. Oare cum ajung ele la concluzia să se mutileze cu ţoalele în halul în care o fac? Cred că nu există decât o replică care să descrie prostia lor:

- Fă, am văzut la o tută azi că purta un fular pe gât şi-i stătea mijto, tu prosto...o să-mi iau şi io.

Şi aşa apare primul element..........

„Fularul” încolăcit în jurul gâtului. Mai nou, deşi transpiră ca nişte virgine în faţa primei partide de sex şi behăie de cald la 20 de grade se pot vedea o căruţă de proaste care suferă de dragul modei. Roşii la faţă, cu sutienul ud pe sub bluze şi cu spatele plin de apă, fufele de fitze tre’ să poarte neapărat un sular care depăşeşte înălţimea lor de cel puţin 2 ori. Acelaşi şal se poate observa şi la cocalari.

Ochelarii „ochi de muscă” sunt un accesoriu inevitabil, mai ales dacă ai o moacă de îndoaie tabla oţelită. Pe strazile Bucureştiului sunt destule sfecle mici, feminine, care poartă aşa ceva. Ochelarii sunt ideali în cazul în care tipa s-a futut ca iapa o noapte întreagă cu un manelar şi mangă fiind nu mai ştie ce a făcut...decât că s-a trezit lângă o burtă mare pe care e parcat la orizontală un lanţ mare de aur.

OBSERVAŢIE: Fetelor de la anul am auzit că se poartă masca de sudură ca accesoriu jmeker. Aceasta are câteva plusuri şi minusuri. Vă acoperă meclele urâte, dar nu şi prostia. Vă pune în evidenţă ochii şi vă acoperă porii neexfoliaţi şi cosurile de pe mecle.

„Cingo” (varianta ţărănească la chewing gum) ca să pară mai trendy se recpmandă de specialişti cioflăirea unei gume în stilul „Pepe Jean a la Capra”. Deşi cu toţii ştim că guma este mestecată pentru că ne put „pupătoarele” ca gurile de canal.

„Pantofii joşi”. Vă apeciem că vreţi să nu vă mai doară picioarele când mergeţi dar încălţămintea stil gumar nu se mai poartă decât la ţară. Aceasta oricum va fi înlocuită de gumari de cauciuc care vor fi compatibili cu masca de sudură. Eu unul prefer o fată în adidaşi...un bonus pt mine daca-i put picioarele...pare mai umană şi aşa va scuza şi sconcşii mei.

„Pantalonii bufanţi”. Fetelor aştia nu se mai poartă de pe vremea când năvăleau turcii pe la noi. Vă înţeleg că vreţi să aveţi ventilaţie bună, ca de la caldură se împute pasărea, dar în condiţiile astea oricât aţi striga „zboară puiule zboară”, tot zburlit râmâne.

Despre eu

Fotografia mea
Cel ce este fără de pacat să arunce primul comentariu.