marți, 7 iulie 2009

La inmormatarea lui Geacsăn a cazut o stea, s-a impiedicat Diana Ross



Părinții lui Mihaita Geacson ii asteapta pe toti cei care vor sa vina la inmormantare in fata cășii lui, de unde va pleca tractorul care-l va duce la cimitir, la ora 8 fix seara. Familia ii roagă pe cei care vor sa vina sa nu intarzie pentru ca preotul mai are o nunta evreiasca la 9.30. Fanfara va fi postata in spatele remorcii tractorului, in sus vor fi doar cei apropiati si bocitoarele profesioniste. Cei care vor sa arunce bani la fiecare rascruce de drumuri sa stea in spatele fanfarei, astfel se va evita aruncatul monedelor din greseala in trombonul fanfarei, cum sa intamplat la inmormantarea superstarului Dolanescu. Cortegiul funerar se va deplasa incet de la casa starului pana la cimitirul Bellu. Cei care au artrita sa-si ia o trotinete, caricioare cu rotine sau șarete. Pentru traversarea Atlanticului familia lui Mihaita a inchiriat mai multe hidrobiciclete pe care participantii vor fi rugati sa se inghesuie ca indienii pe autobuze.

Familia ii roaga pe participanti ca in biserica sa stea linistiti si sa nu-i fure banii de pe ochi starului cum s-a intamplat la altii. Totodata, curiosilor le este recomandat sa nu-l traga de nas pe mort. De asemenea, saracii sunt rugati ca dupa ceremonia de inmormantare sa nu se certe cu groparii pe banii cu care va fi ingropat Mihaita, aceia sunt ai sapagiilor, care bat cuiele in cosciug.

Dupa ceremonie, participantii care au castigat la loteria „Bilet pentru groapa MG” sunt invitati in curte la parinti lui Geacson sa serveasca un pilaf cu o gheara de gaina și o tuica de prune tinuta la beci de cand era mortul negru. Pentru cei mai pretentiosi, familia pune la dispozitie si niste galeti de zaibăr. Felul doi, dupa ce se va servi si un pahar de suc de pere Adria va fi alcatuit din pipote si tartite de gaina trase prin untura.

Despre eu

Fotografia mea
Cel ce este fără de pacat să arunce primul comentariu.