vineri, 1 august 2008

Hidrocentralele de la NewsIn au terminat Vantul si acum functioneaza pe gaze si carbune



Profesionistii de la NewsIn lovesc din nou cu bata-n balta. Dupa ce ne-au demonstrat ca hidrocentralele functioneaza cu puterea Vantului, mai nou aflam ca o hidrocentrala transnistreana functioneaza pe baza de carbuni si gaz. (stirea poate fi gasita pe newsin la ora 12.57 1 august)
Stirea este data de o fatuca, purtatoare ilegala de pix cu un nume predestinat, Lina Grâu. Deci fata tatii la un astfel de nume nu pot sa spun decat ca intradevar potrivit numelul tu esti ”planta”, cel putin pe domeniul energetic. Sau daca nu esti planta macar esti o “cereal killer” in domeniu, nu de alta dar ne-ai omorat cu hidrocentrala pe gaz si carbune. Ca o curiozitate personala imi spui si mie “asl pls” ca sunt tare interesat sa stiu in ce lan te-ai nascut? Nu stiu de ce dar asa am presimtirea ca tie ti s-au urcat ierbicidele la bobul de grau cu care indeplinesti procesul de gandire, greu de altfel?
Domnisoara Grâu nu ma “icnora”..sau nu stii romana? In cazul asta ...do you “spic” english? Ca tare aj vrea sa ne vedem sa facem o fotosinteza impreuna ca doua plante ce suntem. Apropo sper sa nu te superi pe mine dar daca ne vom intalni vreodata, m-as bucura daca mi-ai permite sa te stric “Coca” ca sigur esti faina (sau f`in`).
Nedumeririle noastre:
1. Daca acea centrala\hidrocentrala este pe gaz, de cate butelii are nevoie sa functioneze? De ce nu i-ai intrebat pe cei care au trimis comunicatul?
2. Vrei sa scoti o stire si mai beton, intreaba cata Activia foloseste centrala\hidrocentrala pentru a scapa de gaze si care este limita de balonare pana la explozie. Cred ca stiu moldovenii de ce nu folosesc resursele transnistrene.
3. Daca functioneaza pe baza de gaze, angajatii sunt fortati sa manace fasole sau Grâu? Din cate stiu eu fasolea provoaca gaze adevarate pe cand Grâul are basini in cap.
4. Te rog intreaba pentru noi astia care nu suntem atat de destepti, cati lopatasi care baga carbune sunt angajati la centrala hidro si cu cat sunt platiti?
Eu unul astept cu nerabdare sa aflu despre prima hidrocentrala care functioneaza pe vreascuri si hartie sau pe baloti de paie ca tocmai s-a terminat recoltatul la Grâu.

P.S. Multumesc celui care ne-a adus la cunostinta “boaba” data de dom’soara Grâu.

Despre eu

Fotografia mea
Cel ce este fără de pacat să arunce primul comentariu.