marți, 26 august 2008

Homosexualii isi fac televiziune




Deci doamnelor si domnilor se va deschide prima televiziune de homalai din Romania, Angelicuss TV, (desi cred ca originalul era Angelic-ass TV). Din 1 octombrie porcaria asta de televiziune va fi vizionata numai pe net....de baieteii cuminti. Pentru a nu crede ca vorbesc prostii aceasta televiziune nu are nici o legatura cu cea turceasca “Anal D”. In fine, surse din piata ne-au declarat ca aceasta televiziune va fi deschisa pentru ca mai multi oameni din Romania sa-si “largeasca orizonturile” ....gandirii. Daca va avea succes, reprezentantii societatii de caritate “Dati un pulalau pentru fundul meu” vor deschide un un radio numit, “Bucifer FM”.

Din programul televiziunii vor face parte emisiuni precum “NU(!) intorceti spatele homosexualilor” emisiune sociala, mai multe emisiuni pulitice in care se vor face ANAL-ize suculente despre viata politicienilor “bombonei-zambaccieni”. Emisiunea erotica “De ce mi-o strangi in curul tau?/copil cretin, nu vezi cat e de tare?” va fi prezentata de Lucian Denis (Bucian Penis – era prea evident). Pentru a castiga audiente si din partea credinciosilor duminica vor fi difuzate in direct slujbe “divine” in cadrul emisiunii “Dumnezeule,..... ce mare esti!!!!!”. Emisiunea culinara “Unge-ma cu margarina ca sa fim pe felie” va prezenta efectele benefice ale Delma cu 8 vitamine, in timp ce “Seringa mare a doctorului”, emisiune medicala va arata lumii la ce sunt bune supozitoarele efervescente si cum se face un tuseu rectal, in conditiile in care gadilarea prostatei este destul de dificila.

Pentru homosexualii activi vineri seara va avea loc show-ul de lupte libere “Local Kombat Gay 1”, de asemenea se va difuza si o emisiune pentru homosexualii care au pacatuit numita “Groapa fara fund”. In seara de sambata reprezentantii tv au pregatit pentru telespectatori serialele de mare suptces “Nevesti disperati” si “Flasca lui Zorro” iar apoi documentarul SF “Gauruile negre”. Cel din urma se preconizeaza a fi o emisiune de cacat. Joia va fi prezentata la orele 16.00 emisiunea de IT “Cum sa intri in DOS”.
Acest text este un pamflet, iar daca vreunul din cititori este homoxelual si s-a simtit ofensat de cele citite sa se duca in pula ma-sii!

Despre eu

Fotografia mea
Cel ce este fără de pacat să arunce primul comentariu.