miercuri, 16 iunie 2010

Sfarc-shit-ul Ceausestilor




Ati visat vreodata sa stiti cum au murit cu adevarat Ceausestii? Daca da, acum aveti ocazia. O „carte incitanta” numita „Sfârc-shit-ul Ceausestilor”, rezolva enigma mortii vecinilor de la 4, ai marelui scriicios Rigore.

Cartea este țeapană rau, mai ales daca o cititi din scoarta-n scoarta. Limbajul de lemn folosit denotă Adevarul suprem. Autorul isi pune in valoare esenta tare a limbajului, molfaie cuvintele si apoi scuipa rumegus, care transpus in interviuri se transforma intr-un deliciu nesatios pentru termitele devoratoare de inutil.    

Cartea face parte dintr-o trilogie mult asteptata de rumuni, partea a doua, „Sfarsitul Adevarului” fiind asteptata anul viitor, in timp ce ultima parte „Sfarsitul Ecrivatului” sau „Rigore Mortis” va iesi pe piata oricand, oricum pe nimeni nu intereseaza.


Rigore a ramas in mintea cititorilor fiind primul care l-a prins pe dumnezeu de picior si a transmis in direct, de la fata locului, ca acesta miroase a petrol. Mai tarziu demersul jurnalistic a ajuns mai sus, atunci situatia a devenit una de cacat.  

Despre eu

Fotografia mea
Cel ce este fără de pacat să arunce primul comentariu.