marți, 17 iunie 2008

reporterul NewsIn - plin de eolian in cap, scrie de hidrocentrale



Fratilor, feriti-va reporterii NewsIn contraataca! Domnisoara reporter a fost la Neptun sa dea niste stiri de acolo de la forumul energetic. Cred ca stirea a scris-o cand statea in apa (hidro) si vantul (eolianul) in batea violent in zona interpavilionara. Tind sa cred ca laptopul de pe care a transmis il avea tot sub apa. Si cum statea ea asa mititica si se bucura de bulburucii valurilor scria stiri... dar nu orice fel de stiri de mii de caractere, ci de stiri de mii de megawati (MW)...cred ca in asta se masoara stirile pe acolo prin zona (intelegeti ce vreti).
1. Pasarica, daca o hidrocentrala produce energie eoliana, inseamna ca o hidrobicicleta produce basini?
2. 2000 de MW? Fata tatii ...sigur nu te gandeai la Portile de Fier 1, acolo unde-l astepti tu pe Gheorghita (baiatul cu salariul tau), care vine de obicei cu mama-n cur (a se asculta behaiala micutei Cleopatra Stratan)
3. Mai jos vorbesti de “Mecel” (pbbl a vrut sa spuna Mechel)...sigur nu te refereai ma “Macel” ca dupa mine tu cam asta ai facut in stirea publicata
4. Ultima nedumerire : Cumva domnul Sorin Ovidiu Eolianu stie ca hidrocentralele romaneasti produc energie cu numele lui? Daca da, vrea sa o cunosc pe doamna Duracell..,.cred ca e buna la pat. Tot pe aceeasi linie astept ca Botezatu sa scoata un parfum numit “Biomasa”
Gata v-am pupat pe tastaturi, da-va dreacu de simpatici!

Multumiri lu' prostu lu anu' 2008 care mi-a transmis duda!

Despre eu

Fotografia mea
Cel ce este fără de pacat să arunce primul comentariu.