miercuri, 11 iunie 2008

Legea 666/2008 – Legea “Lua-va-r Dracu' de hoaste’”



Prin prezenta lege toate creaturile noptii bipede, tripede (cand au baston) si pentadactile denumite stiintific babaciuni, hoaste sau mumii sunt obligate sa se duca Dracului, numai cu conditia ca acesta sa le primeasca.

Caracterizare generala:

Art. 1. Prin babaciune, hoasca sau mumie se intelege o porcarie umana care circula abuziv cu RATB, in timpul liber cand nu-si plimba sau fute cainele de talie inalta

Art. 2. Creaturile noptii se caracterizeaza prin varsta inaintata de peste 60 de ani, miros de naftalina, sau haine nespalate, se misca greu in RATB, sunt guralive respirand ilegal aerul inconjurator.

Art. 3. Cea mai periculoasa categorie de babaciuni este cea care se caracterizeaza prin mosi sau babe carora le pute gura din cauza ultimei bucati de carne mancate in al Doilea Razboi Mondial si care a ramas agatata de omulet. Tot din aceasta categorie fac parte si hoastele cu supapa slaba.

(1) Din cauza bucatii de carne in stare de putrefactie prinse de omulet, babaciunile scot un huruit insotit de un flegma aruncata pe gat din fundul wc-ului.
(2) Mirosul de ghena este respirat in ecosistemul reprezentat de autobuzul RATB, prin orificiul bucal care de-a lungul anilor a devenit mai incapator datorita lipsei dintilor. Dupa 60 de ani atat maxilarul cat si mandibula, prezinta dintii, in cadrul unui zambet in formula: dinte, gaura, lipsa, pauza, dinte, din nou.
(3) Hoastele cu supapa slaba de obicei respira greu pe gura sau nas din cauza faptului ca de la o anumita varsta aerul este eliberat fraudulos si pe alte orficii.
(4) Daca se va simti mirosul unor scurgeri de gaze iar babaciunea de langa dvs nu se poate ridica de pe scaun, inseamna ca aerul a iesit si insotit de un “scaun moale” fapt care a dus la lipirea curului de scaun, in genul unei ventuze.

Atributii si obligatii:

Art. 4. Hoastele au voie sa iasa din casa o singura data, atunci cand este caldura foarte mare si sunt sigure ca vor muri din cauza temperaturilor ridicate. Daca aceasta conditie de baza nu este indeplinita, babaciunile sunt obligate sa moara in casa, in liniste.

Art.5. Inainte sa urce ultima oara in RATB, hoastele sunt obligate sa puta frumos pentru ca pasagerii autobuzului sa-si dea seama ca acestea urmeaza sa moara, si sa le faca loc pentru a se imprastia fara sa cauzeze discomfort restului de calatori.

Art. 6. Babaciunile sunt obligate sa poarte asupra lor un sac de gunoi pentru ca la prima statie dupa ce s-a constatat decesul, calatorii doritori sa poate sa arunce hoitul la cea mai apropiata ghena.

Art.7. In cazul in care hoasca moare in casa, inainte de ultima suflare trebuie sa baricadeze usa si ferestrele pentru ca pana la venirea pompierilor si a politiei cainele si pisicii pe care-i hranea aceasta sa apuce sa se sature din cadavrul ei.

Pedepse aplicabile in conformitate cu noul Cod Penal:

Art.8. Daca nu se vor respecta prevederile art. 4, hoasta va trebui legata de aubobuz si tarata cateva statii pe astfalt pana moare. Pentru verificarea si declararea decesului fiecare sofer de RATB trebuie sa aiba cabina dotata cu doua furci care vor fi infipte in baba dupa ce este dezlagata de autobuz.

Art. 9. In momentul in care se simte miros de basina in autobuz se ia la intamplare o baba si se bate pana recunoaste fapta comisa, apoi calatorii vor trebui sa puna mana de la mana si sa stranga un pahar de transpiratie pe care baba este obligata sa-l bea dupa ce in prealabil a facut gargara cu lichidul.

Art. 10. In cazul in care baba s-a cacat pe ea in autobuz, aceasta va fi data jos si va fi calcata cu roata pana se stoarce tot din ea.

Art. 11. In general daca o baba face galagie in RATB, calatorii sunt liberi sa-i ia bastonul si sa o bata pana se linisteste de la sine.

Despre eu

Fotografia mea
Cel ce este fără de pacat să arunce primul comentariu.