luni, 19 octombrie 2009

Primul magazin pentru virgini!!!!



Dupa cum se arata si titlul cu ceva vreme in urma am descoperit la mine in zona (str. Sebastian) primul magazin pentru virgini cu cosuri pe fata si bube-n cap. Ati visat vreodata sa rontaiti o dodoashca ca un copil mic ce trage sa sfarcu ma-sii mort de foame pana se aude acel scartait de cauciuc moale al biberonului unei sticle de lapte. V-ati dorit trageti de o pasarica mai ceva decat un caine tomberonez nemancat de trei zile, care cioflaie un ambalaj de salam gasit langa o ghena? Iar dupa ce faceti asta, sa o „loviti” (in alea 30 de secunde fenomenale) mai tare decat da surdu-n toba?

Da virginilor, de acum nu mai este nevoie sa va ascundeti de „politia sexului” care va amendeaza ca aveti ata pulii mai groasa decat funiile ancorelor unui petrolier kuweitian. Pe strada Sebastian din sectorul (coco canal) no. 5 al lui Van Ghelie exista magazinul „La Bia”. Dupa cum vedeti este cu specific de carne. Pentru cei care sunt inca nedecisi in legatura cu carnita de acolo, puteti sa va rezumati doar la a lua un „Salam uscat de laba” sau un „Salam sasex” pana gasiti carnea de pasare dorita. Daca aveti ale orientari sexuale si sunteti inca stramti „in spate”, la cerere vanzatoarele va pot felia salamul sa vi-l bagati in „pusculita” feliuta cu feliuta.

Sincer nu stiu daca pentru sado-masochisti se gaseste ceva, dar puteti intreba daca are „carne tocata” sau „sunca presata din salam sau carnacior”, dupa caz. Pentru pofticiosi, magazinul ofera si niste labii incinse tarate prin ulei cu o garnitura de branza proprie, in care sa intingeti cu mamaliga, pentru un prim gust. Aviz incepatorilor: daca sunt incinse nu incercati ca inecatii din prima cu limba...va opariti instrumentul cu care continuati dupa ce ejaculati precoce in alea 30 de secunde.


P.S. Din pacate pt mine a trebuit sa iau imaginea de pe net, pentru ca mi-a fost lene sa-i fac si eu o poza.

Despre eu

Fotografia mea
Cel ce este fără de pacat să arunce primul comentariu.