joi, 20 noiembrie 2008

Ou mai gad, fata! - tufa de Metrorex




Dupa indelungi cautari si cercetari amanuntite am descoperit o noua specie de creatura bipeda si pentadactila numita “tufa de Metrorex”. Tufa de Metrorex circula cu metroul, evident, cioflaie guma in asa hal incat i se vede omuletul cum atarna scarbit de cerul gurii. O alta caracteristica tufei este hahaitul. Aceasta se manifesta isteric, incat creaza dorinta nebuna de a-i fute una peste pupatoare, mierlita, buha, sau (cum se spune popular) sugatoare.

Tanara si dornica de afirmare, chiar si la metrou, behaitoarea ambulata emite onomatopee care seamana foarte mult cu trilul purcelusului domestic. Ajunsa in floarea varstei, prostia din sfecla goala de pe umeri isi atinge si aceasta maturitatea, astfel ca forteaza tufa sa iasa in evidenta. una din replicile adorate de tufa de Metrorex este: “Ou mai gad, ce prosta esti fata!”, dar nu sunt excluse si alte replici de genul: “Fa, nu asa ca-mi sta bine cu machiajul asta?”. Acesta este usor de identificat in multimea sardelizata a metroului prin elementul de pereche. Cand sunt doua acestea se completeaza perfect, una intreaba o imbecilitate, cealata raspunzand amplu si complex prin: “Da, fa!” sau “Nu, fa!”. In general, acestea tin in mana cu care fac un handjob prietenilor o papornita marca Louis Vitan, cumparata chiar de la reprezentanta din targul Europa.

Machiajul stilat iese in evidenta prin faptul ca este realizat dupa modelul ochilor de raton, acesta fiind completat cu o pereche de cercei ades confundati cu rotile unei biciclete MountainBike. Din arsenalul de prostie si evidentiere al acesteia nu lipseste niciodata telefonul, la care se asculta manele. Dispozitivul este folosit si pentru facut poze care mai tarziu vor fi postate pe “hai faif” (expresia este licentiata de tufe). Printr-un cont pe hai faif, creaturile sunt remarcate de “berbecii tuciurii” (care are toti valuare), despre care vom vorbi in postarea urmatoare.

Despre eu

Fotografia mea
Cel ce este fără de pacat să arunce primul comentariu.