luni, 14 septembrie 2009

Puiul nefamilist, in carje sau carucior cu rotile



Din capitolul reclame imbecile a aparut mai nou si spotul cu „puiul familist”, titlu care nu are nici o treaba realitatea. „Puiul mutant” cu patru picioare suna mult mai bine, cate un copan pentru fiecare prost al familiei. Nu mai stiu cine produce pungile astea cu pui dar le mai pot oferi caeva sugestii de produse cu care sa iasa pe piata: „puiul nefamilist sau burlac” – care nu are decat un copan, „puiul gaozar” – cu doua tartite pentru pofticiosii de buci, „puiul tzatzos” – cu doua piepturi si sfarcuri mari, „puiul transpirat” – care vine cu patru aripioare si subbrate nepigulite, la pachet cu un Mennen.

Revenind la „puiul familist”, ma intreb ce se intampla cu ceuilalti pui care au ramas fara picioare. Au cei de la Avicola sau cine dreacu-i taie, un cotet special amenajat in care puii fara copane sa alerge liberi in carucioare cu rotile sau ii lasa pur si simplu sa se tarasca pe cur pana la trocul cu taratze.

Cat despre reclama, prima dintre ele, este de-a dreptul cretina. Patru imbecili se inghesuie la baie sa se cace si ca sa nu se certe manaca picioare de pui. Macar daca aparea puiul ala zburand asa ca la „mister muscolo” sau macar ca un mini grifon si se aseza in farfurie. Dar asta este lipsa de inspiratie in reclame se vede. Sau puteau sa combine spotul cu cel de la pufuleti si mergea sloganul „hraneste-ti cretinismul!”

Despre eu

Fotografia mea
Cel ce este fără de pacat să arunce primul comentariu.