duminică, 26 decembrie 2010

Cum ne-am pregatit cu adevarat pentru Craciun



Bucuria de a sarbatori ziua lui Iisus, un tip pe care nimeni nu l-a cunoscut, incepe cu o crima brutala, la care de obicei participa mai multi oameni...si femei cateodata. Domnul Ghita, voluntar de sacrificiu. Dupa ce i se infige un cutit in gat, scurs de sange e parlit ca un porc. NU am inteles niciodata de ce toturor le place pielea de porc, dupa ce s-a tavalit in propriul cacat o viata intreaga, oamenii sunt nerabdatori sa-i infulece pielea. Nu am vazut spre curiozitatea mea pe nimeni pana acum sa-i manace porcului gaura curului, si ala e tot soric...sa-l vad cu se chinuie sa o mestece ca pe o pipota de gaina batrana.

O alta chestie  si mai scarboasa este ca ne plac si mațele lui, umplute cu propria-i grasime si carne, dupa ce l-am transformat intr-un cadavru ciopartit. De multe ori se mai ia carne si de la alte cadavre. Daca stau bine sa ma gandesc, asta cu matzul nu este chiar atat de grava avand in vedere ca inainte de prezervativ omenirea se futea printr-un maț de oaie.

In unele parti ale tarii, oamenii sunt de-a dreptul imbecili, dupa parerea mea...dupa ce au omorat animalul ii beau sangele...cica face bine la nu stiu ce organe. Evident nu imbunatateste si activitatea creierului daca asta se repeta in fiecare an. 

Trecand peste aceasta faza, revenim la cele lumesti cand cel mai agitat pensionar al lumii aduce cadouri. Sarbatorim nasterea lui Isus, taind un brad, pentru ca dupa cum am invatat la istorie, acum doua mii de ani oamenii traiau in copaci. Bradul a fost ales ca simbol pentru ca este destul de greu sa te spanzuri in el, avand in vedere ca sunt multi sinucigasi in perioada sarbatorilor și are si ceva mai multe frunze decat restul copacilor in aceatsa perioada. Legatura lui Mos Craciun cu Isus este una simpla: ori a fost unul din cei 3 magi, ori a fost al patrulea ala din umbra de care cei care au editat Biblia (singura carte fara poze) nu au vrut sa vorbeasca.

Mos Craciun nu este decat o babaciune cu vezica slaba cu oaresice tendinte de pedofilie si frustrari majore, avand in vedere ca intra pe hornul casei....

Acum dupa ce a venit si a lasat niste cadouri (un fetish al lui Mos Craciun de care nimeni nu vorbeste) e timpul sa bagat in mațe pana ajungem la spital. Paradoxal, asta inseamna Craciunul la noi...pana nu suntem la un pas de moarte nu simtim ca am trait.   

joi, 9 decembrie 2010

Rugaciune pentru Basescu si pentru patron

Tatal nostru (care esti la Trococeni)

Tatal nostru care esti la Trococeni
Sfinteasca-se numele tau
Vie imparatia ta, faca-se voia ta
Precum in Guvern asa si printre muritori
Painea noastra cea de toate zilele
Nu ne-o lua de la gura astazi
Si ne iarta gresalele noastre de la vot
Precum si noi iertam imbecilii de te-au votat
Si nu ne duce pe noi in ispita cu pensii
Si ne izbaveste de mogulul rau
Ca a ta este imparatia, pana-n 2014
Puterea si Slava
In numele tau, ale Ebei si al Sfantului Boh
Amin

Patron, patronasul meu

Patron, patronasul meu,
Ce mi te-a dat Dumnezeu (a se vedea rugaciunea de mai sus)
Totdeauna fii cu mine
Si ma-nvata sa scriu bine

Eu scriu prost, tu corecteaza
Si de bine informeaza
Daca dau de rau de Dumnezeu,
Taie din salariul meu

Despre eu

Fotografia mea
Cel ce este fără de pacat să arunce primul comentariu.