miercuri, 25 noiembrie 2009

PSD - o poza cat o mie de cuvinte





 Poza asta chiar face cat o mie de cuvinte. Am avut o refelatie cand am vazut-o. Deci numai uitati-va la ei, ce le spun meclele.

Varianta 1:

Adrian Năstase, care stă în spatele lui Ion Iliescu: Hmmm, mă asteptam ca Bunicuta sa nu aibă pizda!
MaGeoană, care se uită în retrovizoare: Năstase ai găsit ceva acolo mah? 
Ion Iliescu, stă în fața lui Adrian Năstase: Măi, animalule vrei cumva să-mi numeri ouăle?
Van Ghelie care se uită la toată scena: Vaaaaai ce ouă draguteeeeee, ce frumooooos!
Violer Hrebe-n Ciuc: Bravo, bah Nastase, ai gasit si tu in sfarsit o pereche de coaie!

Varianta 2:

Toti uitandu-se la pasarea lui Udrea..........

MaGeoană: da, da, da, a, ah, auuuu, crâcel, cârcel.............aaaaaaaaaa, e rasă, fruumoooos!
Iliescu: eeeeeeeeh, ale Ninei ajung pana la genunchi.......
Nastase: hmmmmm, deci asa arata o pizda!
Hrebe-n Ciuc: Bravo fah, ți-ar capu-al dreacu!
Van Ghelie: oooooooo, ce frumos! Pacat ca n-are acordeon sa-i bag 100 de lei, da-i bag intre tzatze.

Varianta 3:

Toti uitandu-se la afisarea procentelor din primul tur:

Nastase: Hmmm, o sa-mi bag degetul in nas cat nu-s atenti colegii de partid.
Iliescu: Bravo Prostanacule, ai iesit pe doi!
MaGeoană: L-am spart pe Antonescu, macar!
Van Ghelie: ooooooooo ce frumooooos! Numerele la Loto!
Hrebe-n Ciuc: Geoană ai obtinut mai mult decat IQ-ul lui Van Ghelie!

joi, 19 noiembrie 2009

Cine a imprastiat gripa porcina (pe surse)




Incet, incet ma transform intr-un gaoziarist de investigatii. Recent am aflat pe surse care au declarat pentru blogul meu niste informații ciment armat. Potrivit acestora, noua gripă a fost raspandita de masoni, care are de castigat din asta. „Tinere, tu stii cine a pornit gripa porcina? Masonii!!!”, mi-au declarat surse septuagenare in autobuzul 139, in timp ce se tineau cu greu de bara pentru a nu se clatina. Acestea m-au rugat sa nu spun de unde am aflat informatia dintr-un motiv ce tine de siguranta personala si nationala. „N-ai aflat asta de la mine, ca astia ne asculta. Are microfoane peste tot. Tu crezi ca s-ar uita soferul autobuzului in retrovizoare daca nu ne-ar asculta”, au mai afirmat sursele, inaintea unei ragaituri cu damf de Coco Canal Etilic. Nu m-am putut abtine si m-am apropiat de urechea lui si (nu, nu i-am bagat limba in ureche) l-am intrebat daca nu cumva ii este frica sa nu ia gripa. Dupa cateva secunde de tacere si cugetari de genul &8%$#)(*  ridica spranceana ochiului drept, si cu privirea-i semicrucisa imi raspunde sigur pe el: „Eee pulaaaa!”.     

miercuri, 4 noiembrie 2009

Poezie de puscarie! Genial!





Cred ca zilele trecute a avut loc un concurs de poezie tinut intre pârnăiasi. Intre doua madulare vanjoase primite in colon, unii din ei au mai si compus poezii. Cu totii stim ca fara poezie viata e pustiu....mai ales in puscarie. am ales sa va prezint cea mai ciment-armat poezie si nu ma refer la versuri de genul: poezie, poezie puta mea e de hartie/ daca ar fi de ciocolata mi-ar manca-o fetele toata. Ce vine in continuare este eminescianism pur:
In prima strofa poetul-ocnas isi exprima una dintre cele mai mari dorinte ale sale, sa se intalneasca cu lucerna. Si sa o traga...in coasa, sa-i rada cand o taie.
„Mi-e dor să mă întorc acasă
Printre acei pe care-i iubesc,
Mi-e dor să trag din nou la coasă
Să te-ntâlnesc, să îţi zâmbesc.


In a doua strofa vrea sa simta din nou roua diminetii cand merge sa se cace la wc-ul din fundul gradinii. Evident in drumul spre tauleta, vrea sa mai simta si basinile oilor. Mirosul de oaie este cunoscut ca un afrodiziac veritabil. Tragand in piept aer de oaie cu lana nespalata simti nevoia sa mergi napoi in casa, dupa ce te-ai cacat, sa mai faci un copil cu nevasta-ta chiar langa ailalti plozi care dorm langa voi pe patul facut din saci de paie vechi.
Mi-e dor să umblu prin grădină
Călcând prin roua dimineţii,
Să simt venind miros de stână
Şi încă o dată pulsul vieţii.


In a treia strofa deja omul viseaza si la o amanta, nevasta lui Gheorghe din vecini. Cu care inhama caii la caruta cu roti de cauciuc si gonesc in lume, ca Bonnie și Clyde, cu soarele in spate. Simt cum autorul isi imagineaza pe mandruta lui cu pletele in vant, in dreapta lui, in decapotabila rurala, in timp ce el tine cu tarie haturile cacului batran, subnutrit si extenuat.
Să înham caii la căruţă,
Nerăbdători scurmând pământul,
Cu tine n-dreapta mea mândruţă
Să-i alergăm, iute ca vântul.


La mijlocul poeziei i se face dor si de babele pe care le-a violat si nu le-a placut (‘tu-le-n gura de babe) sa le impace cu gandul ca a fost hormonul de vina si sticla de tuica pe care a baut-o la Gheorghe, ala caruia ii fute nevasta.   
Mi-e dor şi de aceia care,
Nu le-am fost uneori pe plac,
Cât mai e timp, le cer iertare
Şi le-n-tind mâna, să-i împac.


De aici urmeaza partea in care ne povesteste pentru ce a facut el puscarie. Interpretarea e la final pentru ca nu vreau sa stric la piece du ressistence:  
Mi-e tare dor de tine mamă
Şi de privirea ta blajină
Mi te-amintesc ca pe-o icoană
Pe unde eşti, să-ţi cerşesc milă.
E-aşa frumos la mine acasă,
O casă simplă, ca-n poveşti
Mi-e dor să stăm cu toţi la masă
Sfioasă tu, să ne serveşti
De-aş fi sărbători acasă,
Doamne! De sărbători de-aş fi,
Te-aş cere să îmi fii mireasă,
Să-mi umpli casa de copii”.
Deci nu stiu cati din voi ati inteles ce am inteles si eu din strofele astea, dar finalul este bestial. Asta vrea s-o futa pe ma-sa, s-o ceara in casatorie, sa-i umple ograd de plozi care stau vara murdari in batatura cu un mar muscat in gura, plin de bale si tărână. 

marți, 3 noiembrie 2009

Sugeata albastra trece pe doua picioare

Am inteles ca CFR Calatori a luat masuri drastice pentru a nu da faliment. In aceste conditii toate trenurile „sageata albastra” au trecut de pe roti pe doua picioare, pentru a evita astfel si accidentele feroviare. In poza de mai sus aveti un nou model sa sageata albastra. Uitati-va la ea, ce viteza! Cata gratie! Cum taie vantul! Cat profesionalism! Pana acum nu am auzit pe nimeni sa se planaga de intarzieri de ore intregi, sau opriri intre statii!


luni, 2 noiembrie 2009

Gafe din TVManea, revista mea preferata

Revista mea preferata m-a dezamagit nu o data, ci de doua ori. Si de fiecare data eram in chinurile nasterii. TVMania, care s-ar putea transforma usor in TVManea, la ce prostii scrie cateodata, este o revista pe care o citesc cu drag cand sunt in mijlocul naturii. Imi place sa o lecturez cand imi suna in ureche susurul apei, dupa ce fac cate un bustenas. Ador sa stau inconjurat de verde, de plantele desenate pe gresia baii si sa citesc programul pentru seara urmatoare.



Revenind la tampeniile pe care le-am gasit in TVManea, prima mi s-a parut absolut delicioasa: „Supernatural: Aventuri in....Veronica”. O stim cu totii pe Veronica. E o tarfa. Dar nu stiu cati din voi ati avut parte de chestii supranaturale in ea. Adica na, puii mei, m-am mai speriat si eu de-un liliac, de-o panza de paianjez. L-am mai zgariat pe ala mic in stalactitele din Veronica, dar nimic grav. In schimb, sa-mi bantuie spermatozoizii un ovul nefecundat nu mi s-a intamplat. Am avut parte si de intalniri de gradul trei, cand am intrat in...cacat, dar asta e...e Veronica.



O a doua chestie care mi s-a parut geniala tine de un alt film nou aparut la cinema. „Surogatii” sau „Surogatele”, pui mei. Una din colegele de trust, ne povesteste ea cu patos in revista, cum in acea lume plina de surogati „rata criminalitatii a scazut dramatic”. Apocaclisma a venit! In ce lume traim, daca violatorul nu mai poate sa violeze, daca un criminal nu mai poate sa crimeze sau un hot sa hoteze!

Toate greselile gramaicale din textul meu, sunt voite pt a fi in ton cu colegii mei de la TVManea! asta ca sa nu ma mai futa la icre Matas!

Despre eu

Fotografia mea
Cel ce este fără de pacat să arunce primul comentariu.